»

Vocaţia de mamă spirituală

Vocatia de mamaAceastă este o carte de viziune, practică și accesibilă. Nu este un alt tom de cunoștințe rupte din soare. Este o lucrare echilibrată, temeinică și sensibilă. Susan Hunt ne amintește cu blândețe și cu măiestrie că nu există soluții rapide, formule magice și tratamente instantanee pentru bolile vremurilor noastre.

Nu este ușor să le echipezi în mod eficient pe femei ca să devină mature în Hristos. Ea spune că esența lucrării cu femeile – și de fapt a întregii lucrări – este interpersonală. Este vorba despre femei îndrumătoare pentru alte femei. Este vorba despre femei mai în vârstă care se îngrijesc de femei mai tinere – învățându-le, hrănindu-le spiritual și încurajându-le. Ea scoate apă din fântâna materialului biblic, pentru a arunca lumină asupra tradiției justificate și venerabile ca oamenii să se investească efectiv pe sine în alții oameni – mai degrabă decât în programe, proiecte sau păreri.

Cartea are 3 mari secțiuni începând cu mandatul,chemarea sau porunca specifică, continuând cu modelul si finalizând cu metoda specifică în acestă lucrare. Este o carte unde adevărurile biblice și în special principiul din Tit 2:3-5, le vedem transpuse în acțiune.