«

Duhul Sfânt – Manual de studiu

Duhul Sfant okAi căutat o carte în care să găsești informații biblice corecte despre Pneumatologie, o carte care să te ajute să-ți formezi convingeri personale dar ancorate în Scripturi? Ai avut nevoie de argumente pentru viața ta și ca să poți sluji altora prin învațătura despre Duhul Sfânt?

Acest manual de pneumatologie cuprinde, în 7 lecții cu întrebări și exerciții, învățătura de bază despre persoana și lucrarea Duhului Sfânt. Pe lângă Scriptură și „Lucrarea Duhului”, scrisă de fratele Trandafir, manualul cuprinde citate din alți autori cunoscuți.

În cadrul secțiunii despre lucrarea de transformare a Duhului, sunt prezentate lucrările de bază ale Duhului Sfânt, precum și Roada Duhului în viața celor convertiți.

Analizează exegetic și dezvoltă subiectul botezului cu Duhul Sfânt ca o necessitate în bisericile dinamice precum și pentru fiecare creștin care dorește să slujească cu pasiune și autoritate. Veți găsi și o prezentare a celor 9 daruri ale Duhului, din 1 Corinteni 12, analizate dintr-o perspectivă penticostală.
La finalul acestui manual, ultima lecție este dedicată păcatelor împotriva Duhului, iar la finalul cărții este dezvoltat pe larg păcatul de neiertat: hula împotriva Duhului Sfânt.

Orice pastor sau lider de departament de învățământ al bisericilor poate parcurge în 7 seminarii acest material, care oferă cursanților posibilitatea de interacțiune și învățare unitară.

Fiind promovat prin Departamentul de Învățământ al Cultului Creștin Penticostal din România, manualul este pretabil atât  Școlilor Biblice  cât și altor forme de educare și formare spirituală.
Ne dorim ca acest curs să fie o binecuvântare pentru fiecare dintre voi.