«

»

Manualul Facilitatorului

Manualul FacilitatoruluiAșa cum de pe copertă se poate vedea, este un manual pentru învățarea adulților și tinerilor. Recomandăm această resursă oricărui pastor sau învățător care vrea să lucreze și să-i învețe mai eficient pe adulții din biserica lor; de asemenea liderilor de tineret care, după ce vor cunoaște mai bine diferitele tipuri de inteligență și aspectele specifice de învățare a adulților, vor sluji mai focalizat.

Dacă predai cursuri la Școli Biblice sau Seminarii, Manualul Facilitatorului este foarte necesar pentru tine.

Oricine dorește să-i ajute ajute pe ceilalți să descopere lucrurile valoroase din Scripturi folosindu-se de metodele lui Isus,  găsește în acest manual resursele necesare.
Dacă vrei să conduci eficient un grup de părtășie și studiu, să folosești la maxim unealta cheie, întrebările, atunci trebuie să treci prin acest manual.

Cine va parcurge acest manual, nu doar că va fi un bun coordonator, dar va putea să lucreze strategic spre multiplicarea liderilor… adică va fi un bun ucenicizator.

Studiază acest manual într-un grup, pentru maximizarea rezultatelor personale, apoi recomandă-l oricui crezi tu că are nevoie de acest ajutor.