«

»

Evanghelizare și consolidarea credinței

Ev. si cons. credinteiEste cursul care ajută pe credincios să descopere valoarea evanghelizării personale, să-şi descopere chemarea în slujire şi să dea la o parte piedicile în a face voia lui Dumnezeu.

Poţi învăţa să-ţi prezinţi eficient mărturia personală, să prezinţi pe Hristos în mod practic şi să ajuţi pe noul credincios să devină un ucenic al Domnului Isus, om matur în Hristos.

Cursul este unul consistent (calitativ şi cantitativ) şi foloseşte ca si material bibliografic alte 3 cărţi care ar putea fi singure adevărate cursuri de provocare la slujire: „Evanghelizarea ca mod de viaţa” de Jim Peterson, „Ucenicii se fac, nu se nasc” de Walter A. Henrichsen, şi „Planul de evanghelizare al Învăţătorului” de Robert E. Coleman.

În timp ce treci prin curs vei fi molipsit de o pasiune pentru a aduce pe oameni la Isus!

Citat: „Dumnezeu şi omul interacţionează în mod unic pentru a influenţa procesul de decizie spirituală. Este numai responsabilitatea lui Dumnezeu de a produce prin revelaţia generală conştiinţa existenţei unei Fiinţe Supreme. De aici încolo omul care comunică îşi asumă o responsabilitatea capitală; sarcina de a transmite afirmaţiile Evangheliei prin proclamare, în timp ce Dumnezeu, prin Duhul Sfânt, convinge pe ascultător că este păcătos.”