«

»

Kairos – curs de misiune

KairosCursul Kairos este destinat tinerilor, adultilor dar si varstnicilor care doresc sa se adanceasca in cunoasterea lui Dumnezeu si a planului Sau pentru aceasta omenire. O noua sursa de cunoastere, cursul Kairos joaca un rol important si in intelegerea aprofundata a misiunii personale a fiecarui credincios care doreste sa fie activ in viata crestina si sa aiba un rol in planul global pentru mantuire al lui Dumnezeu.

Prin cursul Kairos, multi credinciosi au fost pana acum inspirati, motivati si provocati sa traiasca personal Scriptura si Misiunea incredintata de Dumnezeu celor ce L-au urmat.

Cateva dintre subiectele abordate sunt:

– stadiul actual al evanghelizarii lumii,

– biserica biblica,

– plantarea de biserici,

– abordarea cu Evanghelia a popoarelor putin sau deloc evanghelizate,

– cultura popoarelor si provocarile oferite de aceasta,

– rolul credinciosilor in planul de salvare al lui Dumnezeu,

– lectii din istoria lumii si a Europei, in special.

Desfasurarea cursului Kairos este una interactiva, in fiecare sesiune de curs fiind prezente inchinare, rugaciune pentru popoare specifice, prezentari multimedia, discutii pe grupuri mici, aplicatii practice si timp de mediatie personala.

Modalitatile de desfasurare a cursului Kairos sunt diferite, sesiunile putand avea loc zilnic (5 zile), saptamanal (3 weekend-uri), modular (9 intalniri mai scurte, in functie de disponibillitatea participantilor).